advert

Clarion Sign American Table

Clarion Sign American Table

usa
If you are in Stockholm, Sweden you can see my work at the Clarion Sign Hotel and American Table Restaurant. All items are available for sale at Wallstars Sweden and soon Wallstars Worldwide.

Sweden
Om du är eller har vägarna förbi Stockholm så kan du se mina tavlor på Clarion Sign och American Table. Både posters och canvastavlor finns bland annat i baren och restaurangen. Samtliga motiv på hotellet finns att beställa på Wallstars.se.

Lite mer info om American Table Restaurangen:

American Table är en hyllning till det amerikanska köket och den amerikanska livsstilen.

American Table bjuder in till en drink, en mindre rätt eller till en långmiddag med hela familjen, vänner eller både och. Den stora inspirationen till konceptet, som man kanske förstår av namnet, är hämtad från USA. Vi har inspirerats och influerats av mångfalden man hittar i matkulturen, i musiken, konsten och litteraturen. Mångfalden i språket och människorna, det som vi tycker speglar den amerikanska livsstilen. Något du som gäst kommer känna igen i våra dryckes- och matmenyer. Addera sedan våra fina svenska råvaror och du har: Home of American Cooking – tillagad med svenska råvaror.

Köket är den centrala punkten, restaurangens hjärta, varmt välkomnande och öppet. Kockens arbetsplats är helt exponerad för gästen och sitter man längst in i restaurangen kommer man att få ta del av den energi och det samspel som utspelas mitt framför dina ögon.
I mitten av restaurangen finns två stora diagonala bord, community tables som är multifunktionella bord som kan fungera som arbetsplats, buffébord eller barbord. Där kan du avslappnat umgås över en cocktail med dina vänner eller en bit mat med några som du aldrig tidigare träffat. Eller kanske sitter du ensam, med några smårätter och läser ett magasin medan du beskådar det övriga livet i restaurangen. De kan också fungera som en samlingspunkt för ett större sällskap upp till 16 personer.

Inredningsarkitekterna på The Common Office har skapat interiören som ger en ombonad och intim känsla, där de tidlösa danska designklassikerna Svanen och Liljan utgör en i viktig del av hotellets skandinaviska designidentitet.
Alla nya möbler är specialdesignade och varje detalj är tillverkad och vald med stor omsorg. Materialen som använts är massivt trä, skinn, sten och stål, för att ge en tidlös stil med en långvarig beständighet.

Så passa på att äta gott medan ni spanar in alla tavlorna och få en underbar amerikansk upplevelse.